Advertisement

Esenyurtta Yangin - Esenyurt Ta Yangin 2 Kisi Hayatini Kaybetti Evrensel - Mahsur kalanlar itfaiye merdiveniyle binadan çıkartıldı.

Esenyurtta Yangin - Esenyurt Ta Yangin 2 Kisi Hayatini Kaybetti Evrensel - Mahsur kalanlar itfaiye merdiveniyle binadan çıkartıldı.. Kısa sürede tüm caddeyi saran dumanlar korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Avcılar'da, trafikte tartışma nedeniyle bir kişinin, kadın sürücünün önce aracını durdurup daha sonra küfür ettiği iddia edildi. Yangın, saat 15.00 sıralarında atatürk mahallesi bülbül sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın girişinde çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Gece saatlerinde i̇stanbul esenyurt osmangazi mahallesi'nde bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt ta yangınson dakika: Kısa sürede tüm caddeyi saran dumanlar korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı.

Vzjdizwub3y5ym
Vzjdizwub3y5ym from videonuz.ensonhaber.com
Yangını mahallenin muhtarı fark edip itfaiyeye haber verdi. İstanbul esenyurt'ta plastik sandalye fabrikasının bahçesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesi. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta plastik fabrikasında yangın paniği. Sokakta bulunan 2 katlı apartmanın zemin katında bulunan kebapçıda saat 13.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir son dakika haberine göre esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. İstanbul esenyurt ta yangınson dakika: Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde.

Dumanların kapladığı binada mahsur kalan yaklaşık 20 kişi itfaiye ekiplerince yangın merdiveni ile kurtarıldı.

Yangından yükselen duman mahalleyi kaplarken olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İstanbul esenyurt ta yangınson dakika: Dumanlar çevre ilçelerden de görülüyor son dakika: Yangının ardından sinir krizi geçiren ev sahibi kadın, görevliler ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilerek tedavi amaçlı ambulansa konuldu. Esenyurt balıkyolu mahallesi'nde bir mobilya dükkanında çıkan yangın mahallede paniğe yol açtı. Esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Esenyurt'ta kebapçıda yangın i̇stanbul esenyurt'ta bir kebapçının çatısında yangın meydana geldi. Bir son dakika haberine göre esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi. Esenyurt'ta bir lojistikfirmasında yangın çıktı! Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Bir binada çıkan yangında 7 kişi kurtarılırken, içeride mahsur kalan bir kadın ve bir çocuk hayatını kaybetti. Binaların çatısındaki yangın itfaiye ekipleri tarafından 2 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Esenyurtta yangin,esenyurtta yangin son dakika,esenyurtta yangin bugun,shorts Kısa sürede tüm caddeyi saran dumanlar korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Esenyurt balıkyolu caddesi'nde 4 katlı bir binanın giriş katındaki mobilya mağazasında yangın çıktı.

Mnmpoetzcemg2m
Mnmpoetzcemg2m from cdn1.ntv.com.tr
Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sokakta bulunan 2 katlı apartmanın zemin katında bulunan kebapçıda saat 13.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta gece saatlerinde bir fabrikada yangın çıktı. Çıkan yangında anne ve çocuğu hayatını kaybetti. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor. Esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Alevler tekstil atölyesinin de bulunduğu çatı katına sıçrarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gece saatlerinde i̇stanbul esenyurt osmangazi mahallesi'nde bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın çıkan yangın sonucu tüm depo alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Dumanlar çevre ilçelerden de görülüyor son dakika: Çıkan yangında anne ve çocuğu hayatını kaybetti. Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın girişinde bulunan eski giysilerin yanmasıyla çıkan yangında, aralarında bebek ve yaşlıların da olduğu mahsur kalan 13 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Yangın, saat 15.00 sıralarında atatürk mahallesi bülbül sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın girişinde çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Esenyurt'ta bir evde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta ilçesine bağlı örnek mahallesi'nde kebapçının çatısında çıkan yangın çevresindeki binalara da sıçradı. Yangının ardından sinir krizi geçiren ev sahibi kadın, görevliler ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilerek tedavi amaçlı ambulansa konuldu. Esenyurt'ta plastik fabrikasında yangın paniği. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor.

İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir apartmanın 4'üncü katındaki dairede bayram günü çıkan yangında mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı. İstanbul esenyurt'ta gece saatlerinde bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın çıkan yangın sonucu tüm depo alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü. Esenyurtta yangin,esenyurtta yangin son dakika,esenyurtta yangin bugun,shorts

L B7mkv Rrjeum
L B7mkv Rrjeum from i2.milimaj.com
Kısa sürede büyüyen yangın sonucu iş yeri alevlere teslim oldu. 23:49 esenyurt'ta motosi̇klet hirsizlarinin pi̇şki̇nli̇ği̇ güvenli̇k kamerasina yansidi. Bir son dakika haberine göre esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Patlama sonrası dairede bulunan bir kişi vücudunun çeşitli yerlerinden oluşan yanıklar nedeniyle ağır yaralanırken, etraftaki binaların camları kırıldı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü. Yangından yükselen duman mahalleyi kaplarken olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İstanbul esenyurt'ta, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasında yangın çıktı. Dumanlar çevre ilçelerden de görülüyor son dakika: Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Sokakta bulunan 2 katlı apartmanın zemin katında bulunan kebapçıda saat 13.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın sonucu iş yeri alevlere teslim oldu. Kısa sürede tüm caddeyi saran dumanlar korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir apartmanın 4'üncü katındaki dairede bayram günü çıkan yangında mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı. Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. İstanbul esenyurt'ta gece saatlerinde bir fabrikada yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gece saatlerinde i̇stanbul esenyurt osmangazi mahallesi'nde bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar